Min nya lilla vrå

Dagens status…

Posted on: 4 november, 2014

Sovit som en stock inatt…vaknade vid 9 ..ganska så utvilad och pigg men som alltid är det tungt då jag går upp eftersom bihålorna värker som mest på morgonen ..det tar ett tag innan det släpper av..måste vara uppe en stund innan det ger sig. Det är precis som om det sätter sig i hålorna då man ligger ner. Jag är ett hopplöst fall då det inte går att bota …ätit många penicillinkurer och de hjälper bara under tiden då jag äter dem sen går det tillbaka till samma läge igen. Nu intar jag sedan flera månader tillbaka MSM..4 kryddmått varje morgon blandat med en c-vitamin tablett ..det är som en reningskur..

MSM Lignisul är ett kosttillskott som ger kroppen ett tillskott av organiskt svavel som är en viktig beståndsdel i proteinen kollagen och keratin som bygger upp bland annat brosk, senor, hjärna, bindväv, muskler, skelett, hud, hår och naglar. MSM, MetylSulfonylMetan, ger organiskt svavel och metyl till kroppen.  Dessa ämnen används i sin tur för att producera aminosyror, dopamin, serotonin, endorfiner, enzymer och andra viktiga ämnen i kroppen.

MSM är som smörjmedel för min kropp..

Har äntligen beställt KS..Kolloidalt silver …det intar jag i små huttar  2 -3 gånger om dagen. Det är ett tag sedan jag intog KS för jag har helt enkelt inte haft råd…denna månad tog jag mig råd för jag vet att jag mår så mycket bättre då jag intar MSM och KS. Nu har jag prioriterat dessa för mig undermedel …och ska hålla på med båda ett tag …i alla fall så länge ekonomin tillåter…för det är dyrt men det är värt varenda krona.

Läs mer om KS här om ni vill

http://www.bodystore.com/3/sv/artiklar/ionosil-kolloidalt-silver?gclid=CMjb7fzvkb0CFcHNcgod_0oAiQ

Har man försökt i år att bli fri från krämporna så greppar man det som passar en …då man inte blir hjälpt av sjukvården så försöker man bota sig själv…eller man gör det som får en att må bättre.

Tror att man mår bra av att leva sunt, äta nyttigt och motionera och att man  inte enbart ska  förlita sig helt på att inta kosttillskott …allt hänger samman det ena utesluter inte det andra.

När kroppen säger ifrån och sänder signaler om att något inte stämmer då man är och gör som man alltid gjort …är det svårt att tolka vad det är som är fel. Jag tror för jag kan bara gissa att mitt immunförsvar är försvagat av någon anledning eftersom jag dras  med långvariga förskylningar, infektioner som inte ger sig. Så jag försöker hjälpa mig själv då jag intar kosttillskott. Jag kanske skulle behöva långtidsbehandlas med penicillin men jag är lite tveksam till det då jag är rädd för att bli antibiotika resistent.

Resistenta bakterier överlever behandling med till exempel penicillin eller andra antibiotika.

Infektioner med bakterier kan behandlas med antibiotika, men på resistenta bakterier biter inte antibiotika. Det innebär att människor som inte har ett tillräckligt starkt immunförsvar kan dö i infektioner med resistenta bakterier. Eftersom det finns flera olika antibiotika går det ibland att byta till ett annat preparat. Men ett sådant byte kanske ger andra och värre biverkningar eller innebär att medicinen måste ges i form av dropp på sjukhus. I fattiga länder är möjligheterna att byta preparat mindre och där är dödligheten i resistenta bakterieinfektioner större. Ju mer ett antibiotikum används desto större är risken att bakterierna utvecklar resistens mot det. I takt med att tiden går kan det därför bli allt färre preparat kvar som har effekt.

Det är skrämmande..då det blir allt vanligare med resistenta bakterier…

Jag minns första gången jag hörde talas om det …och då vi  2006 fick en vårdtagare med MRSA …då omplacerades personal med eksem för att förhindra smittorisk och det skulle desinfekteras överallt där vårdtagaren hade vistats..handtag, stolar,  bord mm i allmänna utrymmen och inne hos vårdtagaren skulle man ha handskar och skyddsrock…usch ja det blev lite hysteri och ingen ville jobba extra på den avdelningen. Det kan man förstå för då hade man inte vetskap och kunskapen om dessa patienter. Nu finns de överallt …och vi ska alltid ha handskar på då vi har med kroppsvätskor att göra..såsom vid såromläggning och toalettbesök.

Jag vet att personal som smittats av resistenta bakterier inte fick jobba inom vården just pga smittorisken ..även om de blivit smittad på sin arbetsplats  av en vårdtagare. Så var det då …idag vet jag inte hur det är …men vi som vårdar utsätter oss ständigt för smitta på arbetsplatser…det är läskigt men inget jag tänker på hela tiden …

Jag är hygienombud på min arbetsplats och ser till att vi sköter oss och skyddar oss rätt..med handskar, skyddsrockar och munskydd om så skulle behövas. Att sprita händerna både före och efter besök inne hos en vårtagare är A och O för att minimera smittspridning. Vissa tycker att det är trams …men det är det inte…jag förstår att man måste göra vad som göras kan för att minska smittspridning. Vi gör vad vi kan …

Jag vet undermedvetet att mitt immunförsvar är försvagat av någon orsak eftersom jag dras med långvariga infektioner…så jag gör som ni förstår vad jag kan för att stärka mitt försvar.

Nu ska jag inta silver ett tag …långtidsbehandla mig själv…

Produkten används för rening av vatten från virus, bakterier, svampar och encelliga parasiter. Produktens effektivitet baserar sig på det faktum att det ryms flera miljarder silverjoner per kubikmillimeter, som i sin tur kan hjälpa att immobilisera mikroorganismer av olika slag. Silverjonerna fäster sig på cellmembranen hos mikroorganismerna och dödar dessa genom att skapa en kemisk och elektrisk oreda. Jonerna har även möjlighet att ta sig in i mikroorganismernas celler och binda sig till deras DNA, och den vägen förhindra replikering.

Ikväll ska jag träna …ett spinningpass och ett styrkepass för att hålla mig igång…jag tar det i min egna takt..jag vet vad jag klarar av och jag känner av min dagsform och förhåller mig till den…

SES!

 

2 svar to "Dagens status…"

ja du tänk om man hade råd att lägga en 1000 lapp i månaden på sånt där bra för kroppen grejer så vore man glad ..jag får oxå trolla till mig lite av allt de jag skulle vilja ha vid nästa lön blir de lite D vitaminer i alla fall å ev magnesium …örena man får ska ju räcka till SÅ mycket .kram

Ja du Klös ibland önskar man att man kunde trolla med knäna 🙂 Det är många hål att stoppa örena i så de försvinner fortare än kvickt från kontot 😦
Nu ska jag försöka ta mig råd med silvret några månader för jag vet att det hjälper mig.
Cvitamin och MSM äter jag sen månader tillbaka…utan det skulle jag vara mer krum än vad jag är nu..
Nu fick jag även ventolin att inhalera vid behov då jag inandades dammet från pulversläckaren i lördags ..har haft det tungt med andningen sedans dess..jag är ju damm allergiker så det är därför jag blev så påverkad av att inandas pulvret som någon knäppgök roat sig med att spruta i vårat trapphus.
Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

november 2014
M T O T F L S
« Okt   Dec »
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Arkiv

Kategorier

Allena ensam semester trivs mask tankar barnbarn barnbarn barn barn barnbarn rödlök fika jordgubbar saft tvätt packning Mallis Rhodos berget blommor spinning promenad hemmakväll böcker film tvättrace rhodos Mallis blå anemon bär jordgubbar bigarråer hallon semlor vit choklad krusbär rödavinbär trädgård balkong tomater bärkräm havregrynsgröt regn räkningar mamma egentid förhållanden carpe diem funderingar semester kaffe sol promenad hästar zlatan delaktig sammanhang dörrar vägar digital fotoram bilder födelsedagspresent 2012 nu grönskar det efterlyst gofika solnedgång barnbarn flagga bröllop diadem tiara barnbarn sovmorgon Fototriss 208 Hårt svårt börja om Fototriss 209 gemenskap fototriss 225 M frestelser begär karaktär frukost kalas lördag funderar födelsedag fira årsräkning retrougn ambrosia sabrina lönekuvär spargris kontantlös fågelskrämmor A frukost tvätt kråka blomlåda sola födelsedagskalas glass glass salt lakrits chutney surt allsång skansen sommar regn Mallis helg jobb svacka roligt tråkigt hälsa sjukdom diagnos symtom bot vetenskap synsätt välbifinnande hippokrates helheten läkare specialister medkänsla vinterkräksjuka is mjölk träning Mallis vin fest party jobb möte skor prokastinera brev mamma promenad danspass boxning lejonet arbetsprov jordgubbar kalas flädersaft drinkar bubblor maräng mascarponegrädde gla kolfilter torkarblad mat kylskåp toscakaka hollywood Beverly Hill lejonet brumbrum lycka pengar välbehag framgång rik fattig mamma mamma blommor prästkragar lupiner rödklöver kyrkogården paraply regn åska Mallorca halsont grabbarna grus palma nova mamma rullstol möte behov egentid semester kick off midsommar mat överflöd salta grodor sommarhagarna promenad musik balans lagom light extrovert introvert känslighet energi musik Lana del Rey musik P1 sommarpratare Maja Ivarsson nationaldagen ullared barnbarn mamma rabarber och jordgubbspaj vaniljsås solsken promenad natt görtrött grannar kaffe sommarpratare nätter fokus häl dottern söndag paket Justin Bierbermonster high pengar tårta student ekonomi kaffe spinning ryggpass solsken bikini picklad rödlök rabarberchutney james bond tid för hämnd playa Rhodos frappe seg cortison silver god man årsräkning kopior gröt räkningar pappa mamma semester semester turkiet Rhodos Mallis midsommarafton tvätt semla keso hallon yoggi pizza jobbmöte träning mål vikt kilo fläsk sjuk feber halsont ingefära te honung födelsedag tårta blommor mamma sjuk kaffe koffein smitta kräk hosta halsont beroende karensdag kompledigt kurera valnötter äpple Lena Andersson sol bad sommar tingeling barnbarn leverpastej gurka havregrynsgröt äventyr sol himmel räkningar molnen skingrade nudlar nyttigt halsont hes tvättrace sol promenad mamma vård digital fotoram bibblan träning maska tidsbrist personal sol sovmorgon vaken natt sommar semester fantasier natur vik båt sjöbris hamn ankare sorg spinnaker segel vind HSP berg och dalbana specialbegåvning spinning polis bråk skrik borrande tak hål sova student 2013 student tårar respekt fixat sårad ledsen känslor ytan swedish Hose Maffia sylt saft konserveringsmedel minne glömska tankar drömmar sömn drömmar curling plan flygfärdig kärlek omsorg lycklig verklighet val möjligheter teflonpanna glad bara en bild telefonsamtal mamma tema utmaning fantasi trögtänkt nasonex kaffe promenad minusgrader Tro hopp bakslag lejon träning hantlar vikt spinning euro sjusovare klocka Eclipse Tvättstuga spysjukan semesgter jobbmöte k-special tvätt svett nys popcorn film utsövd dammsugare kaffebryggare ensam sällskap varg älg rådjur hästar får ronja birk natur fotosafari usb minne nikon minolta zlatan midsommarafton jordubbar vit choklad ösregn änder ostbågemössa mys fredag sol
Annonser
%d bloggare gillar detta: